De Vredehof

Ik woon en werk op de Vredehof. Het is een voormalige boerderij (bouwjaar 1880) door ons omgetoverd tot een geweldige leef- en werkplek. Met paarden, kippen, 1,5 hectare natuur en weiland en een mooie werkruimte. Daar doe ik zowel individuele coaching, MT begeleiding als team ontwikkeling kan doen. Het heeft sfeer en intimiteit. 

De werkruimte heet: ''the Barn'' - als onderdeel van de Vredehof. Het is een plek om te rusten, te ontdekken, en je te verbazen. Rond het vuur, aan de grote tafel of juist wandelend door het landschap. Ik vertel je over het ontstaan van dit veen landschap, de zwaluwen en torenvlak, de elzensingels en de dassenburcht op ons terrein. Het kan allemaal op de Vredehof te Groenekan. 

Op aanvraag is de ruimte ook te huur. Je kunt er met 15-20 mensen goed werken. Er is een eigen keuken met oa een fijne Nespresso koffie machine en vaatwasser. Ook lunchen kan prima: verzorgt door mij of je neemt het zelf mee. De buiten ruimte bestaat uit ons erf, een paardenbak en de weilanden. In overleg is dat allemaal te gebruiken. 

Bel of mail voor meer info: vredehof@eddylassche.nl

Locatie: 

''DE VREDEHOF''

Nieuwe Weteringseweg 93

3737MG GROENEKAN