De Leiderschapsreis

De Leiderschapsreis

Hoe ontwikkel ik mijn leiderschap?

Voor leiders die zichzelf vragen durven stellen heb ik een zes daagse leiderschapsreis ontwikkeld. Met veel regie bij jou als deelnemers over wat wat geleerd gaat worden. Maar ook een stevig fundament van waaruit ik je als gids begeleid. Al mijn vaardigheden als coach en mijn kennis als leidinggevende zet ik in om jouw leiderschapsreis vorm te geven en tot een persoonlijk succes te maken. 

Don't look for someone who will solve all your problems

Look for someone who won't let you face them alone!

Doelgroep en globale aanpak

Ik richt me primair op leidinggeven die samen werken in een organisatie. Je eigen MT team bijvoorbeeld of een groep middenkader co√∂rdinatoren. Daarmee halen we de eigen samenwerking en dynamiek in de opleiding. Dat is spannend maar legt ook vaak meteen bloot waar het om gaat: in de organisatie, in het team en in je eigen functioneren. Door daarmee te durven werken in de opleiding - wordt de samenwerking enorm versterkt. Het persoonlijk leren en het team leren combineren we op deze wijze. 

Hoe werkt het?

JE VERLANGEN: Het begin is de ontdekking van je eigen leervragen. Zowel op professioneel als persoonlijk niveau. Daarvoor zet ik diverse instrumenten in:

HET ONTWERP van je REIS

VERTREKKEN