individuele coaching - hoe werkt dat?

Stap 1.

De eerste stap is een telefonische intake waarin ik je meer vertel over wie ik ben en hoe ik werk. Dit gesprek is vrijblijvend. Het is bedoeld om je alvast kennis te laten maken met wie ik ben, je vraag aan mij voor te leggen en te horen hoe ik werk. Als het klikt:

Stap 2.

Maken we een afspraak voor een persoonlijke intake, meestal in Groenekan van waar ik werk (Vredehof). Dan ontmoeten we elkaar en wil ik graag van je horen waar je tegen aan loopt. In je werk en/of in je leven. Op basis van dit gesprek doe ik je binnen een week een aanbod ten aanzien van mijn coaching. Voor deze intake stuur ik je een aparte factuur. Als je met me verder wilt:

Stap 3.

Maken we een afspraak voor een serie van vier tot vijf gesprekken om echt samen aan de slag te gaan met je leer- en ontwikkel vraag. Ik werk heel breed - met altijd wel een analyse van je systeem van herkomst, inzichten uit de Transactionele Analyse (TA) en NLP, lichaamsgericht oefeningen, opstellingen  en verder inzichten en kennis van uit het werk van vele auteurs op dit gebied. Meestal krijg je ook wel huiswerk mee in de vorm van een opdracht of om iets te lezen. Mijn coach gesprekken duren meestal anderhalf uur en vinden ook in Groenkan plaats. Tenzij we anders afspreken. 

Ik ben lid van de Ethische Code van Phoenix waar ik mijn professionele standaard onderhoud.