individuele coaching - hoe werkt dat?

Persoonlijke coaching

Welkom! Wat goed dat je het besluit hebt genomen je ter zijde te laten staan in je zoektocht. Dat vraagt moed. Misschien ben je je aan het oriƫnteren op een persoonlijke leervraag of misschien zit je midden in de shit. Uitreiken is de eerste stap naar groei - heb ik ook zelf moeten leren.

Wat kun je van mij verwachten:

Stap 1.

De eerste stap is een telefonische intake (bel: +(31)651339077) waarin ik je meer vertel over wie ik ben en hoe ik werk. Dit gesprek is vrijblijvend. Het is bedoeld om kennis te maken met wie ik ben, je vraag aan mij voor te leggen en te horen hoe ik werk. Daarna:

Stap 2.

Maken we een afspraak voor een persoonlijke intake, meestal in Groenekan waar ik werk (Vredehof). Dan ontmoeten we elkaar en wil ik graag van je horen waar je tegen aan loopt. In je werk en/of in je leven. Op basis van dit gesprek doe ik je binnen een week een aanbod ten aanzien van mijn coaching. Je besluit of je met me verder wilt dan gaan we naar stap 3. Als mijn aanbod niet bij je past nemen we van harte afscheid en stuur ik je enkel een factuur voor de intake. 

Stap 3.

Gaan we aan de slag. We maken een afspraak voor een serie van vier tot vijf gesprekken om te werken aan je leer- en ontwikkel vraag. Ik werk heel breed - met altijd wel een analyse van je systeem van herkomst, inzichten uit de Transactionele Analyse (TA) en NLP, DISC gedragsanalyse, lichaamsgericht oefeningen, opstellingen  en verder inzichten en kennis van uit het werk van vele auteurs op dit gebied. Meestal krijg je ook wel huiswerk mee in de vorm van een opdracht of om iets te lezen. Mijn coach gesprekken duren meestal anderhalf uur en vinden ook in Groenkan plaats. Tenzij we anders afspreken. Na de eerste sessie krijg je de factuur voor het gehele traject. 

Van harte welkom! Geen vraag is gek of raar - schaam je nergens voor en kom langs. 

Ik ben lid van de Ethische Code van Phoenix waar ik mijn professionele standaard onderhoud.